vilmasvensson

14.58

Enkla men snygga tröjor från NA-KD.com

 

13.08

Valde att stanna hemma idag då jag vaknade med en jobbig smärta i magen. Har nyss kollat klart på senaste avsnittet av Grey's Anatomy och jag ska nu skriva klart en skoluppgift som jag har. Jag börjar jobba vid 17 och innan dess ska jag ha hunnit duschat och sminkat mig och blivit klar med uppgiften, jag måste börja planera bättre haha! Juste på den andra bilden så har jag på mig min playsuit som jag ska ha på studenten, hur fin är den inte? I love it!

/ V

21.40

Den här låten är verkligen allt just nu. Jag lyssnar på den för att finna styrka samtidigt som jag lyssnar på den för att bara få bryta ihop för några minuter. Jag bara väntar, men finns det någon mening i att vänta på förlåtelsen? Jag ställer mig frågan gång på gång om du kan förlåta mig, för jag kan förlåta dig. Varenda mening i den här låten går att relatera till just nu. Och som Joakim sjunger, så har jag bara alla mina jävla ord, alla de där stora tomma orden. Han vill inte lyssna på dem, han vill inte ha någonting med mig att göra. 

Det har alltid varit så att jag flytt till musiken, för det är den enda platsen då jag är jag. Gång på gång träffar Joakims ord rätt i mitt hjärta. Det här bandet har hållit min hand i mina värsta stunder och fått mig att känna mig mindre ensam. Tack, tack för allt.  

Upp